• Mitől fáj a hasam, oldalam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, Doktorúr! Az alábbi panaszaiam vannak immár több mint fél éve: jobb oldalt a bordám alatt különös érzést érzek: nem igazán fáj, szúr, inkább izomlázhoz hasonló , illetve mintha égne. mindennapos ez az érzés. nagyon ritkán a hátamba is kisugárzik. abszolut nem mondanám fájdalomnak, nem elviselhetetlen, inkább kellemetlen. a nyáron voltam teljes vérvétel, vizelet vizsgálaton, minden értékem tökéletes (csak a koleszterinem magas kicsit 6,1). egészséges életet élek, nem iszom, nem dohányzom, a vérnyomásom is alacsony. nincs semmi más panaszom, nem hízok, nem fogyok, vizeletem, székletem rendben. voltam sebészeten, hátha sérv (ugyanis van egy 2,5 éves kislányom, akit sokat emeletek, és mindig a jobb oldalamra veszem), de azt mondták nem éreznek semmit. mi okozhatja ezt az állandó kellemetlen érzést? köszönette

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem! Egy hasi ultrahangot javaslok. Ha az ultrahangon nincs eltérés, akkor mozgásszervi eredet valószínű.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 02., 07:22; Megválaszolva: 2010. szeptember 02., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés