• Anyagcsere

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ez év tavaszán aranyér műtéten estem át. Az orvos arról tájékoztatott hogy minden aranyeres csomót eltávolított. Idáig nem is volt problémám,de néhány napja újra hígabb a székletem és naponta többször úgy mint a beavatkozás előtt. A kérdésem az volna hogy kiújulhatott-e,esetleg komolyabb probléma is kialakulhatott-e?

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Az aranyeresség kiújulhat, hiszen a végbélnyílás körüli vénás párnácskáknak funkciója van, így teljes eltávolításuk nem lehetséges és nem is szükséges. Vegyen minden széklet után ülőfürdőt és helyileg is alkalmazzon aranyér elleni kenőcsöt. Egyen több növényi rostot. Fogyasszon pro- és prebiotikumokat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 01., 18:30; Megválaszolva: 2010. szeptember 06., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés