Végbélsipoly?

Tisztelt doktor Úr! Már több hónapja, hogy visszatérő végbélrepedéssel küszködtem (orvosnál nem jártam, de a tünetek arra utaltak) . Végül az állandó krémezés és a székletlágyítás megtette a hatását: elmúlt a végbélrepedésem. Bár az erős, készszúrásszerű fájdalom eltűnt, székletürítéskor időnként mégis érzékeny a végbélnyílás körül. És ezt követően általában átlátszó víz-szerű "váladék" távozik a végbelemből. Mi lehet ez? Továbbra is fennmaradt a végbélrepedésem? Vagy végbélsipoly? Vagy valami rosszabb? Azt tudnia kell rólam, hogy erős hipochonder vagyok. Orvoshoz mégsem mentem még, mert saját magamat próbáltam meggyógyítani.

WEBBeteg Szakértő válasza végbélsipoly témában

Tisztelt Kérdező!

Mindenképpen javaslok egy fizikális vizsgáléatot, hiszen a nyákos váladék kivizsgáláast indokol. Ki kell zárni egyéb bélrendszeri problémákat. A sipolynak nem ezek a tünetei. Keress fel háziorvosát, hiszen egy megnyugtató vizsgálat után nem kell aggódnia többet.

Kérdés: 2010. augusztus 23., 12:52 ;Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 17:06
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Anus környékén bőrirritáció
Tisztelt Doktornő! Egy olyan problémám van, hogy a végbélnyílásom, és az anus környéke égetni, viszketni szokott, s teljesen piros. Este felé az...
végbél sipoly
Tisztelt Doktor Úr! kb fél éve műtöttek fistula ani-val. A műtét után is látható volt a műtéti seb felett egy sipolynyílás, mely még a...
Belgyógyászati problémák
Üdv. Diagnózisaim: Reflux betegség,Diótörő szindróma,AMS-szindróma,M Crohn illetve kérdéses Colitis. Előre is bocsánat,hosszú lesz a szöveg....
Milgamma okozhat-e menstruáció...
Jó napot! Segítséget szeretnék kérni. 3 hete szedek Milgammát, napi 3 tablettát kézfájdalomra. Mindig pontosan jött meg a menstruációm, ebben a...
érzészavar