• Bilirubin p.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretnem megkerdezni hyog mit jelent a a bilirubin p 6,4-es ertek a veremben ,a tobbi eredmenyem az jo csak ez az egy nem ,es az orvosom nem adott semmi ertheto valaszt.Elore is koszonom valaszat

        Dr. Plósz János válasza a bilirubin témában

        Az önállóan megjelenő magasabb bilirubin-szint aggodalomra nem ad okot. Hátterében általában veleszületett epefesték-kiválasztási zavar, un. Gilbert-kór áll. Ez kezelést nem igényel, általában csak az éhezés kerülését, illetve májkímélő életmódot javaslunk (májtoxikus anyagok kerülése).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 20., 09:15; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 17:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés