Proktologia

tisztelt doktornö irtam mar önnek ezelöt csak a szememel kapcsolatosan hogy megmutotek lassan1ho és azota roszabodot a latasom erre meg is kaptam a valaszt nagyon szépen köszönöm.minél elob kovetem tanacsat.de el felejttem megkérdezni hohy ugy érzem végbélel is van valami mert a nagy vc-é olyan fura mindtha nem érezném ugy ahogy kéne és mintha hatalmas széklet jonne hoot nem.van belso és luso aranyér nem tom ez okozza e valojaban ezt ismutét ota érzem, és elote nem kellet minden nap mennem most viszont igen.nem tudom ez normalis e mutét utan vagy nem de mar lasan 1ho a mutétnek és még mindig olyen fura a széklelés, varjakvele még jobb lesz vagy mi a teendö? nem tom ez minek tulakdonithato de par napja bal kezem is elkezdet picit zsibadni foleg ha ugy teszem emelem nem vészes de reméelm nem ujab sérv jele esetlwg nyaki:((dr no elore os koszonomvlaszat.yade

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bánfalvy Péter válasza a aranyér témában

Kedves Yade! Biztosan valami félreértés történt, én dr. Bánfalvi Péter proktológus kaptam meg a levelét. Mivel a végbélproblémák hozzám tartoznak, kérem írja meg problémáját az elejétől fogva, mert így nem értelmezhető kérdése.

Kérdés: 2010. augusztus 15., 08:37; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 12:12
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomor helyreállítása.
Vélemény kérés
sovány vagyok hizni szeretnék
Veres nyálka szellenteskor
Sörélesztő intolarencia