• MI tévő legyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelettel!Szeretném ha segítenének mire utal ez a nagy alhasi görcs ami végbél görccsel jár a székletürítés után rettenetes fájdalom ami a végbélben lemegy szó szerint rángassa a görcs a végbélt és ezzel együtt a hasam alján a görcs nem tudok megmozdulni sem kérem segítsenek . Tisztelettel

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a végbéltáji panasz témában

        Kedves Hölgyem! Panaszai mind végbélrepedésre, záróizomgörcsre mind a belső aranyerek okozta becsípődésre is utalhatnak (szerintem a záróizomgörcs a valószínű). Legegyszerűbb csillapító módszer erre ha köldökig az ember testmeleg (nem langyos, nem forró) vízbe köldökig 10-15 percre beleül, ez az izomgörcsöt oldja. Szükségessé válhat gyógyszeres kezelés, megfelelő izomkontroll elsajátítása. Az aranyérre való készítmények ilyenkor nem sokat érnek. Ha a probléma nem oldódik meg, javasolt szakember, proktológus felkeresése.


        Dr. Bánfalvy Péter
        proktológus

        Dr. Bánfalvy Péter
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 04., 07:19; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés