• Végbélrepedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Végbélrepedésem van. Már nem vérzik és nem is fáj, kivéve ha megnyomom. Egy daganat féleséget lehet kitapintani. Milyen orvoshoz forduljak? És ha már ilyen görcs van a helyén, műtétet végeznek vagy lehet krémekkel kezelni?

        Dr. Boros Miklós válasza a végbélrepedés témában

        Tisztelt Kérdező! A végbélrepedés-bőr átmenetnél gyulladásos sarjszövet alakul ki. Ennek gyógyulása elhúzódó. Önmagában ez az eltérés panaszmentes esetben nem igényel kezelést. Használjon helyileg gyulladáscsökkentő, aranyér elleni kenőcsöt. Keressen fel sebészeti szakrendelést, ahol szakvizsgálat után részletesebben tudják elmondani a jelenlegi helyzetet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 15., 20:36; Megválaszolva: 2010. július 19., 15:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: