• Végbélfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elöre is köszönöm hogy elolvassa a levelem.tudja én egy 21 éves fiu vagyok és párkapcsolatban élek.a kapcsoltunkban én vagyok a passziv fél. de viszont az a gond hogy szeretkezés után fáj. vagy közvetlen utána vagy pedig másnap!nemt tudom mit tegyek és félek atol hogy ez idövel kihatt a párkapcsolatunkra.Egyébként hetente kb 2 szer tudjuk ez miadt csinálni és csak 1 menetet .És a barátomnak átlagos intimmérete van és nagyon odafigyel rám az ágyban. megmondaná nekem hogy mit tegyek vagy kit keresek ha van rá gyogyszer akkor kérem irja meg a nevét? egyébként gyrekkoromban hajlamos voltam az aranyérre. Elöre is köszönöm R. józsef

        Dr. Boros Miklós válasza a végbélfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező4 Első lépés a helyi kezelés. Ezen készítmények, aranyér elleni kúpok, kenőcsök, széles palettája kapható a patikákban recept nélkül. A panaszmentessé válásig a szexuális élete más formában kell megoldani, mert nem fog meggyógyulni. Minden WC-és után vegyen kamillás ülőfürdőt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 01., 10:53; Megválaszolva: 2010. július 05., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés