• Hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Az lenne a problémám h már 4-5 hónapja van folyamatos hányingerem. Nem tudom mi miatt. A panaszok: hányinger, fáradság és depresszió érzés. Voltam hasi ultra hangon, természetgyógyásznál,d e minden pozitív lett. A hányinger csillapító nem akar segíteni már. Mi miatt lehet ez? És milyen orvoshoz menjek ezzel?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hányinger témában

        A panasza oka lehet pl. refluxbetegség, hormonális eltérés, életmódbeli vagy táplálkozási hiba, stressz, stb. Először kérjen egy beutalót a gasztroenterológiára.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 28., 13:23; Megválaszolva: 2010. június 29., 16:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés