• gasztroenterológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Filiczky Doktor Úr!

        Köszönöm szépen a választ.

        Felkerestünk egy neurológust, és valóban a klasszikus migérnről van szó.

        Annyit szeretnék még kérdezni, hogy a megállapított NERD betegség kapcsán szedett napi 80 mg Controloc szedése mellett jelentkezhet még mellkasfájdalom, savas felbüfögés reggelente, émelygés?

        Ha egyáltalán ettől van akkor mivel lehetne még a tüneteket csökkenteni? Vagy teljesen nem fog elmúlni, vele kell élni? Ebből meg lehet gyógyulni?

         

        Köszönettel: egy anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a gasztroenterológiai panasz témában

        Kedves Anyuka!

        Amennyiben 2 hónap kezelést követően nem lesz valaki panaszmentes, akkor megállapítható, hogy a gyógyszerelése nem megfelelő. Érdemes lenne gastroenterológussal a kiegészítő/leváltó terápiáról konzultálni.

        Üdvözlettel:

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-07 14:08:52; Megválaszolva: 2010. június 07., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés