• Aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Aranyeres problémára kérek segítséget.Már használtam több kenőcsöt de nem használ most a detralex tablettát szedem. Avégbélnyillás körül rettenetesen ég. Szeretnék tanácsot kérni mit tegyek mert elviselhetetlen a fájdalom. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:Kati

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az égő érzés inkább a helyi irritációra jellemző, mint az aranyérre. Pár napig az ülőfürdőn kívül ne használjon semmit, ne kenjen a végbéltájékra kenőcsöket. Ha ez alatt sem javul egy proctológiai vizsgálat indokolt. A WC után inkább zuhanyozzon le és kerülje a papír okozta dörzsölést.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-13 10:54:46; Megválaszolva: 2010. május 13., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés