• Kellemetlen fájdalom és aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg! Lassan egy hete számomra nagyon kellemetlen fájdalmaim vannak a kialakult aranyerem miatt! Hasmenéses tüneteim voltak pár napig, és akkor vettem észre, hogy nagyon éget a végbélnyílásom környéke. Tapintásra érzékeny volt, de semmilyen "más tünetet" nem produkált. Ezért Bepanten kenőcsöt kezdtem el használni, ami egy ideig csillapította is a fájdalmat. Aztán pár nappal később észrevettem, hogy ez nem egy szimpla irritáció a hasmenéses állapot miatt, hanem aranyér lehet, mert egy fájdalmas csomó is keletkezett. Azóta (6 napja) hemorid kenőcsöt alkalmazok naponta többször. A tüneteim enyhültek azóta, de nem múltak el, és így is elég kellemetlenek. Az lenne a kérdésem, hogy meddig folytató ez a házi kezelés, és ha orvoshoz kell fordulni, hová menjek? Kell-e beutalót, időpontot kérni a vizsgálatokhoz? És egyáltalán mire számíthatok? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező!

        Háziorvosához forduljon, l ha mér 5-7 nap múlva sem javul. Addig figyeljen oda a fokozott intim higiéniára, a széklet lazántartására, használjon Hemorid kúpot is, vegyen kamillás ülőfürdőt.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-18 10:29:11; Megválaszolva: 2010. március 18., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: