• magas bilirubin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azzal a kérdéssel fordulnék önökhöz hogy mitől lehet hogy elmentem egy rutínszerű vérvételre és minden eredményem jó volt a direkt és az öszbilirubinomon és az inr en kívül! mosanra enyhén besárgultam és elmentem háziorvoshoz aki elküldött mégeggy vérvételre és az inr em 1, 4 volt az első vérvételnél a másodiknál már 1, 24 a bilirubin szintem első vérvételnél 49, 5 volt aztán a másodikra 65, 4 re emelkedett mitől lehet mi okkoza ezt?

        WEBBeteg szakértő válasza a bilirubin témában

        Eltérései mögött epeelválasztási zavar illetve májkárosodás állhat, mindenképp további kivizsgálást igényel hepatológiai vagy gastroenterológiai szakrendelésen.


        Dr. Plósz János, gasztroenterológus
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér

        Kérdés: 2010-03-17 11:48:12; Megválaszolva: 2010. március 17., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: