• Széklet problémák, szorulás és hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő vagy doktor úr! Nem is olyan egyszerű leírni mi is a problémám. Mint a cím is mutatja hogy a székletemmel lehet nem stimm valami.Változó az állaga, kezdődik székletszorulással és befejeződik hasmenéssel.De van hogy csak székletszorulásom van, van hogy napokig hasmenésem.Szerencsére néha van csak, nagyon erős nyilaló fájdalmam(ami borzalmasan tud fájni) Ez a fájdalom akkor jelentkezik, mikor megérzem az "ürítés"idejét.Nem tudom másként ezt leírni. Ezek a tünetek úgy négy hónapja vannak. Bár lehet nem jelent semmit, csak jó lenne tudnom vegyek-e még tartós tejet. Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel: Jani

        WEBBeteg szakértő válasza a széklet témában

        Kedves Jani!

        A panaszai hátterében felmerül irritábilis bél szindróma is, de rosszindulatú elváltozás sem zárható ki, ezért mindenképp gasztroenterológiai kivizsgálás szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-15 12:51:25; Megválaszolva: 2010. március 15., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Úr. Nem régiben voltam vékonybél vizsgálaton maszek alapon, régebb óta fent álló alhasi (bélek környékéről eredőnek érzett) panaszaim miatt. Volt vastagbél tükrözés negativ, hasi ultrahang negativ, labor negativ...