• Folyton kiújjuló aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        mit tegyek doktornö ha az aranyerem folyton kiujul? nincs 1 hetem se nélküle már fél éve! van rá kenyöcsöm faktu kup és kenyöcs, prokto kenyöcs, voltam urologusnál hereviszér tágulatommal vagyis a variacocelémel és az aranyeremet meg sem nézte!

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező!

        Több mint fél éve húzódó, kezelésre nem javuló aranyérbetegség esetén részletes kviszgálás (vastagbéltükrözés) szükséges. A kezelés része a táplálkozás- és életviteli változtatás is. A kivizsgálás miatt kérje háziorvosa segtíségét.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-03-14 22:31:45; Megválaszolva: 2010. március 14., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: