• Epekő, szükséges a műtét?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves WEB Doktor/NŐ/! Nemrégiben egy Hasi UH.vizsgálat kapcsán kiderült, hogy egy 16 mm.-es epekövem van az "infundibulum közelében,.. epehólyag fala nem vastagabb, epeutak nem tágabbak"! 75 éves elmúltam, még nem "éreztem" az epémet.Kell-e műtéten gondolkodnom? /Nemszeretném/. Előre is köszönöm: BGY.Győrből.

        WEBBeteg szakértő válasza a epehólyagkövesség témában

        Tisztelt Kérdező!

        A panaszokat nem okozó epehólyagkövesség egyéni mérlegelést kíván. Tekintettel az életkorra, ha rendelkezik társbetegséggel én sem javaslok műtétet.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2010-03-09 18:56:52; Megválaszolva: 2010. március 09., 18:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: