• 7 éves lány folyamatos has fájással

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Én egy aggódó anyuka vagyok. A lányomnál két éve kezdődött először a hasfájás.Bekerültünk kórházba hányással, torok fájással és jobb oldali hasfájással. Apendicitis gyanúja merült fel, de kapott egy infúziós kezelést és haza engedtek.Folyamatosan a kórházakat járjuk.Ebben az évben már háromszor voltunk bent nem mutatott, hogy ilyen fájdalma legyen a gyereknek. Minden alkalommal csináltak ultrahang vizsgálatot, de soha nem mutatott semmi eltérést. A vérképei néha magas CRP értéket mutattak néha pedig jók voltak. Most ott tartunk, hogy elküldtek tej és lisztérzékenységre vért és várjuk az eredményt. Már jó ideje nem iszik tejet és csak rozskenyeret eszik.Néha úgy görcsöl, hogy nem tud felállni és nagyon izzad.Fél enni, mert azt hiszi, hogy attól fáj a hasa. Az iskolából többször el kell hozzam, mert nagyon fáj a hasa.Nem szimulál/már ezt is mondtál/, mert ilyet nem lehet megjátszani.Elkeseredésemben elvittem Pestre egy kórházba, ahol újra vért vettek és várjuk az eredményt.Kérem ha tudnak bár miben is segíteni jelezzenek vissza.Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Ha a vérvétel alapján lisztérzékenység nem igazolódik, mindenképp további gasztroenterológiai kivizsgálás szükséges. Panaszai hátterében állhat kezdődő krónikus gyulladásos bélbetegség, Meckel-diverticulum is. Javaslom keressenek fel nagy gyermek-gasatroenterológiai központot a panasszal.


        Kérdés: 2010-03-09 12:15:33; Megválaszolva: 2010. március 09., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: