• Ritka széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy mi lehet annak az oka, hogy nagyon gyakran három-négy napig nincs székletem, ill. amikor van, akkor is nagyon kevés. Rendesen étkezem, napi 1l folyadékot iszom. Megtisztelő válaszát előre is Köszönöm!

        Tisztelettel:

        Sz. Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a székrekedés témában

        Kedves Éva!

        Az 1 l kevés. Bő folyadék, kb. 2, 5-3 l, sok rost, rendszeres probiotikumfogyasztás, testmozgás javasolt. A bélmotilitás fokozására javaslom a Mucofalk Orange fogyasztását.


        Kérdés: 2010-03-07 19:25:19; Megválaszolva: 2010. március 07., 19:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: