• Epe vagy máj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Köszöntök mindenkit! Jobb bordám alatt közvetlenül érzek állandó nyomást mely néha fájdalomba csap át 2-3 naponta, puffadás állandó teltségérzet a hátamba kisugárzó fájdalom is jellemző. Mi lehet ez, mi a teendő?

        Köszönöm a segítséget!

        WEBBeteg szakértő válasza a epe témában

        Kedves Kérdező!

        A teendő teljes labor- és fizikális vizsgálat kérése háziorvosnál, illetve hasi ultarhangra kérjen beutalót. Addig alkoholtilalom, zsír- és fűszerszegény diéta.


        Kérdés: 2010-03-04 11:38:43; Megválaszolva: 2010. március 04., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: