A külső 1-2 fokozatú, aranyér az fájhat és váladékozhat?

Tisztelt Dr Úr/Nő! A külső 1-2 fokozatú, aranyér az fájhat és váladékozhat? Voltam orvosnál, és doloproct kenőcsőt, és magistarlis kúpot írt fel.Váladékozást mindig széklet ürités után érzek, és néha fájdalmat.1-hétmulva kell visza mennem.Eredménytelen konzertiv terápia esetén soft laeser kezelés-re kell mennem.Válaszat köszönöm istván.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

Kedves Kérdező!

Igen, lehet iylen tünet, ez hosszasan is eltarthat, ezért fokozottan figyeljen az intim higiéniára, a széklet lazán tartására és használja a kenőcsöt és a kúpot.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. március 02., 15:38; Megválaszolva: 2010. március 02., 15:38
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Érdeklődés
Bélrendszeri probléma
Gastroenterológiai szövettani lelet
Mit jelent ez a lelet?
Jobb oldali hasi fájdalom és...