• Lágyéki fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        1hét alatt kialakuló, nyugalmi helyzetben és lépésnél is az egyik lágyékba nyilaló fájdalom mitől lehet? UH negatív lett (vese, belek) de ennél oda irták, hogy a látható részeknél megvastagodás nem észlelhető. Ezek szerint még lehet végbél eredetű a dolog csak a nem látható részen ezekkel a tünetekkel? Pillanatnyilag ischiással kezelik, kevés javulással. Főleg az éjszakák rosszak. Gyógyszerek: Mydeton, Flemac, Kenalog inj.már 2x volt. Fájdalomcsillapitók: Tramadol 3*1 éjjel 1*2, Mexalen 2*2 éjjel 1*2. MIvel otthon történik a kezelés várjunk még javulásra, vagy sürgősen menjünk kórházba további kivizsgálásra? Válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a lágyéki fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az ishias tud a lágyékhajlat felé sugárzó fájdalmat okozni. Javaslok egy neurológiai szakvizsgálatot, aki el tudja dönteni, hogy egyéb vizsgálatra szükség van-e? A további otthoni kezelésnek nem látom értelmét, szakorvosi vizsgálat is szükséges. Önmagában a fájdalom nem jelenti, hogy lágyéksérve van. Ilyenkor tapintható duzzanat is megjelenik.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-02 17:07:44; Megválaszolva: 2010. március 02., 17:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Úr. Azt szeretném megkérdezni, mi okozhatja hogy ma késő hajnalban felébredtem és hasi discomfort érzetem volt. Rossz közérzet ami alhasból belek környékéről áradt. Végül vissza aludtam, ám ma első székletem fele barna, míg...
        Tisztelt doktor nő! Problémám pár hónappal ezelőtt kezdődött.Hasmenése lett,ami vizes volt.több hétig is eltartott,ezért elmentem az orvoshoz.bélgyulladást mondott.itt fájt a hasam,görcsöt,de székelés után nem.aztán észrevettem a...