• Gyomorpanasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/úr!

         

        Panaszom a következő lenne. 4 napja átestem egy gyors, egy napig tartó hányással, hasmenéssel, lázzal járó víruson. Ez el is múlt, de azóta is folyamatosan hányingerem van, és fáj a gyomrom. Folyamatos, tompa fájdalom, néha erős nyilallásokkal. Mi bajom lehet? Nem hinném, hogy ez vírus utóhatása, mert a munkahelyemen ugyan ez a vírus tombol, és másnak ilyen panasza nem volt. Gyomorfekélyre is gyanakodtam, bár ahhoz elég fiatal vagyok (28), viszont dohányzom, stresszes az életem, és nagyon rendszertelenül táplálkozom.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájás témában

        Kedves Kérdező!

        A gyomor hurutja még okozhat önnél most is ilyen panaszokat. Azt javaslom, hogy kímélő diétát tartson, igyon bő folyadékot, ne dohányozzon, fogyasszon probiotikumot, a csípős, fűszeres ételkeet és az alkoholt is kerülje, míg rendbe nem jön. Ha 1 hét alatt nem javul, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-03-02 10:54:25; Megválaszolva: 2010. március 02., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: