Hirdetés
      • Nyomás?... fájdalom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jobb oldalon néha lejjebb, néha följebb mointha "valami" ottlenne, ilyen érzésem van...ha többet eszem, vagy iszom (sörfogyasztásnál vettem észre először)egy helyen, ahol a szegycsonttól elágazik a bordaiv jobboldalon, szóval itt szokott szurni.most hogy nem iszom sört, nem eszem sokat ez nincs, de a nyomás...gyakran előjön, mint először emlietettem.ez kisugárzik a hátamba.néha egy helyre, de néha szinte az egész jobb hátfelem fáj...és fáradttá tesz... kb ennyi...hozzá kell tennem, hogy 4 éve volt egy hasi mütétem és a heg mellett kb.4-5 centivel érzem ezt többnyire.csunyán hegesedő vagyok és állitólag befelés is hegesedik a seb...talán amiatt lehet?...ez amütét (idén áprilisban lesz 4 éve)feltárt egy a jejunumban lévő daganatot, amit eltávolitottak.utána semmilyen kezelésre nem volt szükség, konrollokra járok évente egyszer...semmilyen panaszom nem volt eddig. köszönöm a választ!

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Tekintettel a daganatos előzményekre, az ellenőrző vizsgálat mindeképp szükséges, még akkor is, ha ez nem most időszerű, addig is figyeljen oda a rendszeres étkezésre, diétázzon, és ne fogyasszon alkoholt.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-27 21:39:31; Megválaszolva: 2010. február 27., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: