• Aranyér és gyulladt végbél

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem!

        3 hete jelentkezett először aranyeres panaszom. Szúró érzés, kívül picike dudor.

        Voltam szakorvosnál, aki megállapította, hogy gyulladt az egész végbél, van belső aranyér, ami lehet még szülésnél kijött. Kaptam Doloproct kúpot, azt a 10-et elhasználtam, és egy havi Detralex tablettát, egy hete szedem. Azt mondta sok folyadék, vigyázni a székletre, mert keveset iszok és a széklet okozza a gondot.

        Azóta jobb, de még szúró érzés van.

        Attól hogy a kúpot elhasználtam a gyógyszernek több idő kell hogy hatása legyen?

        Köszönöm válaszát.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező!

        Valóban van ennyire elhúzódó panasz az aranyér esetében, ez még teljesen belefér a gyógyulási időbe. Folytassa tovább a Detralex kúrát!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-27 21:07:17; Megválaszolva: 2010. február 27., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: