• székrekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.úr/Nő!

        az a problémám lenne, hogy székrekedéses vagyok...régen is az voltam de tapasztalatom szerint ennyire nem...a terhesség után ez fokozodott...most pedig nem rég volt egy epeműtétem és azota kizárolag nagyon kemény székletem van, ha egyeltalán sikerül produkálnom mindenféle szer nélkül...akkor is csak kevés...arrol nem beszélve hogy heti 1-2szer tudok székelni...most már ez nagyon kellemetlen számomra és kicsit már kezdek megijedni is...(a székletlazitok sajnos semmit nem segitenek, kizárolag az erősebb hashajtó szerek)Mi lehet a baj?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a székrekedés témában

        Kedves Kérdező!

        Próbáljon meg sok rostot, bő folyadékot (lehetőleg szénsavmentes ásványvizet), probiotikumot fogyasztani, illetve rendszeresen mozogni. Estére próbáljon meg magában egy evőkanál olívaolajat enni, reggelre talán segíteni fog.


        Kérdés: 2010-02-25 11:04:40; Megválaszolva: 2010. február 25., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.