• haspuffadás és hízás kiegészítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném kiegészítésként írni az előző levelemhez, hogy Január végén költöztem külföldre egyedül teljesen új környezetbe, hideg országba. Tehát környezetváltozsá töretént. Valamint amióta nem szedem a fogamzásgátlót még nem menstruáltam, pedig kellett volna már.

        Az alhasi puffadást kiegészíteném még azzal, hogy igazából az egész pocakom az.

        Étrendemben szerepelnek a zöldségek, gyümölcsök, fehér húsok.

        Köszönöm!

        Kicslany

        WEBBeteg szakértő válasza a puffadás témában

        Kedves Kicslány!

        Ebben az esetben azzal egészítenm még ki előző válaszomat, hogy a puffadás oka nőgyógyászati, hormonális okokra is visszavezethető lehet, illetve a táplálkozási okokn kívül ez is szerepet játszhat. Létezik ilyen, hogy a gyógyszer elhagyása után nem jön meg sokáig a menses, ezt hívjuk postpill amenorrhoeának, de ebbe belejátszhat még az új környezet, a magány miatt frusztráltság, stressz is.Én azt javaslom, hogy emiatt, ha nehéz is kint megoldani, de forduljon nőgyógyászhoz.


        Kérdés: 2010-02-25 10:04:23; Megválaszolva: 2010. február 25., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.