Hirdetés
      • Béltisztítás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/nő! Mostanában rendszeresen fáj a hasam, különböző pontokon, főleg a bélrendszer környékén. 2 éve is volt már ilyesmi, akkor kivizsgáltak és nem találtak semmit, fél évig fájdogált a vastagbelem a jobb oldalon. Most is hasonló a probléma, fáj a hasam, a derekam, minden nap. Reggel amikor nem ettem még, akkor jobb egy kicsit, estére rosszabb. Úgy vettem észre, hogy székletürítés után is jobb kicsit, nem olyan "nehéz" a hasam. Ön mit javasol, milyen vizsgálatot végeztessek el? Kaptam egy Colon cleanser nevű béltisztító gyógynövényes kapszulát, olvastam róla jót és rosszat is. Sajnos egy laikusnak nehéz kiszűrni, hogy ez most jó-e neki vagy nem. Ön szerint érdemes beszedni, vagy káros lehet?

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        A gyökeres életmódváltást javaslom elsőként. Kerülje az egyszerű szénhidrátokat, a fehér lisztből készült pékárukat, fogyasszon sok rostot, bőven szénsavmentes vizet és probiotikumot. Vezessen táplálkozási napltó, ebből is fény derülhet több problémát okozó élelmiszerre. Ha ez nem segtí, végeztessen egy hasi ultrahangot, illetve keresse fel háziorvosát. Az említett termékkel kapcsolatban nincs tapasztalatom.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-24 08:49:32; Megválaszolva: 2010. február 24., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: