• Mi lenne jó?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        üdv, kb.2.hónapja lesz, hogy zsíros étel után cefetül érzem magam.nem voltam soha nagy étkű, -sem a  húsokkal sem elszállva, diétáznom igaz eddig nem kellett.de mikor hetente  a gyomromba leszakodó érzésem-hideg rázott, -  -azt hittem megőrülök hajnali 1- 4ig -és hasonló ideig tartott.az orvoshoz mentem, aki ugyan csak diétát javasolt.már lassan  2 hete diétázok -de semmi prpblémám nincs. rowachol kaptam, mig nem kell menni a hasi ultrahangra még az 1 hét,, -nem tudom mire számithatok? műtét megúszható-e? homoknál -ill kőnél, gondolom nagyságától is függ.a diétát vagy akár mást is szigorúan tudok venni,.-ha a cél elérhető.mivel volt hogy húsvétkor  más hús hússal eszik.én akkor piritost ettem.-gyümölcsöket.halat esetleg,.-stb...vagy vessem alá magam műtétnek.? amitől irtózom  ugyanis félek.soha nem műtötek.nem dohányzom alkohol sem fogyasztottam soha, -azok közé tartoztam aki egézségesebben éltem.tudom ez hiába most.szeretném megkérdezni, hogy megddig vagy is javítható ez az állapot, -vagy kár minden akaratosság -és energia.? köszönöm szépen!

        WEBBeteg szakértő válasza a epe témában

        Tisztelt Kéredező!

        A hasi ultrahang eredményéig nem érdemes műtétről beszélni, hiszen nem biztos, hogy epehóylagkövesség okozza a panaszokat. Ha a hasi ultrahang nem talál eltérést gasztroenterológiai szakvizsgálaz szükséges. Folytassa a diétát és fogyasszon pro- és prebiotikumot.


        Kérdés: 2010-02-23 22:01:27; Megválaszolva: 2010. február 23., 22:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.