Betegség?

Tisztelt doktornő---doktor úr

Azt szeretném megkérdezni hogy mit tegyek:hasimotó tireoditiszem van.De amióta szedem a betegségemre szedett letroxot szinte állandóan híg vagy legalább is olyan krémszerű  a székletem.Nem vagyok semmire alergiás, ezt már alergiavizsgálat igazolta. Mit tegyek? Nem okoz ez idővel valami betegséget vagy talán ez már az is? Már próbálkoztam a napi alma adaggal, aktíviával de nem vezetet sikerhez.Remélem nem vagyok beteg? Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel.:T. Márti

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

Kedves Márti!

Milyen most a pajzsmirigyfunkció? Érdemes ellenőriztetni, mert a magas pajzsmirigyhormon szint okozhat ilyen panaszt. Mindenképp beszéljen kezelőorvosával, amíg ez nem tisztázódik, nem érdemes még más okot keresni.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. február 22., 09:06; Megválaszolva: 2010. február 22., 09:06
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Érdeklődés
Bélrendszeri probléma
Gastroenterológiai szövettani lelet
Mit jelent ez a lelet?
Jobb oldali hasi fájdalom és...