• Belső aranyés és a stressz összefügghet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

         

        Köszönöm előző válaszait! Még annyit fűznék előző kérdéseimhez amit nem írtam hogy:

        Mostanában nagyon sok stressz ér mivel üzletvezető vagyok és nagyon sok mindenre figyelnem kell, Nagyon rossz testartásom is van nem szoktam egyenesen járni, inkább görbén... Másik dolog meg az hogy nem nagyon mozgok dolgozok hazamegyek és gép előtt ülök elég sokat. Tehát gondolom ezek az okok alapján  belső aranyerem van?   Mert többször írtam már Önnek mert az egész egy felfázás óta van nekem az már vagy 4-5 hete. Akkor valószínüsithető hogy aranyerem van azokkal a tünetekkel amelyeket írtam Önnek? Hogy csavarja az alhasam belül ha szellentenem kell illetve ha visszatartom a székelést akkor görcsös érzés. Sem vérézsem nincs semmi. Másik dolog meg az hogy néha ha lehajlok kicsit belenyilal a végbelemnél illetve ha leülök ritkán. De tegnap meg tegnap előtt forró kammilás ülőfürdőt vettem de javult sokat. És kérdésem hogy heti aktív sportolással visszafordítható a folyamat illetve tüntetmentessé tehető? Mert az orvoshoz nem sok merszem van elmenni mármint proktológushoz illetve sebészhez amit javasolt.

        Várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az aranyér a legvalószínűbb, de persze vizsgálat nélkül nem mondhatom biztosra. A sportolás sokat fog segíteni. Az életviteli és táplákozási módosításokkal valóban panasz- és tünetmentessé tehető az élete.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-19 16:51:16; Megválaszolva: 2010. február 19., 16:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.