Hirdetés
      • ÉRDEKLŐDÉS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szia. Itt ismét Enikő.köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál. AZért ijjedtem meg mert a h. pylori okoz gyomorrákot meg fekélyt is legalább is ezt olvastam., és én nagyon hanyagoltam a refluxot.olyannyira, hogy semmit nem szedek rá évek óta.Csak már most panaszt okoz.érdekes viszont nem érzem hogy savam lenne. A vérből nem lehet kimutatni ha valami rákos elváltozás van? Ugyanis holnap megyek! köszönöm, Szia

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        A helicobacter-fertőzés krónikus gyomorhurutot okoz, mely fokozza a gyomorrák kialakulásának kockázatát (évek-évtizedek alatt). Vérből kimutatni sajnos erre utaló eltéréseket jelenleg nem tudunk, de gyógyszermentesen a kilégzési teszt jó módszer a helicobacter-fertőzöttség kimutatására, illetve a kezelés hatékonyságának ellenörzésére

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-19 12:49:49; Megválaszolva: 2010. február 19., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: