• Véres székletet okozhat aranyér?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az elmúlt napokban véres volt a székletem. Nem fordult elő többször, de állandóan zavaró székeslési ingerem van. Fájdalmat nem érzek, a véres széklet is csak egyszer fordult elő. Mivel a közelmúltban többször is jelentős súlyokat emeltem, attól tartok talán aranyerem lehet, de mindenképp szeretnék orvoshoz menni, csak nem tudom kihez fordulhatnék. A háziorvoshoz mehetek e panasszal? Be fog utalni valahová, vagy megvizsgál ő maga? Kérjek tőle beutalót valahová? A mi háziorvosunk nem túl rugamas, sajnos, így kissé tartok attól, hogy hozzá forduljak. Szeretném tudni, hogy milyen orvost kell megkeresni e problémával, és e tünetek valóban az aranyér legjellemzőbbjei e.

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező!

        Valóban a hasonló panaszok legygakoribb oka az aranyér, de érdemes egy végbéltükrözéses vizsgálatot végeztetnie, ugyanis más ok is szóba jön, ezért egy proktológiai vagy ha ilyen nincs a közelben egy gasztroenterológiai szakrendelésre kérjen beutalót a háziorvosától.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-19 08:56:28; Megválaszolva: 2010. február 19., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: