• Alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        Párom (férfi) már negyedik napja, alhasi fájdalmakat érez, inkább a jobb oldalon.. Mely az elmúlt két napban enyhült, de bizonyos mozdulatoknál, enyhe nyomás hatására ézékeny.az első napon 38 C körüli hőemelkedést mértünk, hányás, hányinger, vizelési panasz nem volt és az utóbbi napokban a hőemelkedés is elmúlt. Tegnap felkereste a háziorvosát aki a vakbél gyanúját elvetette, diátás étrendet javasolt, de a fájdalom okát nem tudta megállapítani. Nem tudjuk, hova forduljunk, meddig várjunk, mi lehet a fájdalom oka? Az utóbbi időszak elég stresszes ez is befolyásolhatja a problémát? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A vakbélgyulladás típusos esetben már akut hasi kórképet okozott volna 4 nap alatt. A stressz valóban szóba jön, mint kiváltó ok, de a szervi eltéréseket ki kell zárni. Egy hasi ultrahang és laborvizsgálat indokolt. Keressenek fel sürgősségi szakrendelést, vagy sebészeti szakrendelést. További vizsgálatok szükségesek, ha a hasi panaszok a diéta mellett nem javulnak.


        Kérdés: 2010-02-19 10:58:50; Megválaszolva: 2010. február 19., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: