• Most meg ráfázhattam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Boros Miklós!

        Kösznöm még1x mind1ik válaszát! Voltam kb egy 7 napja a háziorvosomnál. A panaszaimat elmondtam neki és azt mondta egyből (látatlanba) hogy belső aranyerem van. Felírt kamillateát, meg egy kúpot aminek a neve: suppositorium haemorrhoidale 10 db os és ebből felírt 2-őt. Tehát 20 db ot mert reggel este szedni kell. Nos nekem még hátravan 5 db. De kérdésem a következő lenne hogy most megint vagy 3-4 napja megint érzem hogy székletürítés előtt illetve ha szellentenem kell akkor ilyen csavaró, görcsölő fájdalmat. Meg valamelyik reggel hasmenésem volt és ahogy kicsit vissza próbáltam tartani de olyan görcsölés ment át a végbelemnél hogy majdnem összeroskadtam. A fájdalom kicsit megint talán erősebb és ott az alhassamba érzem vagy oda gondolom én kisugárzik a végbéltől. De tegnap vagy 20 percet beszélgettem kint a szabad levegőn vékony cipőben lehet azzal rátettem a lapáttal a tüzre megint felfázhattam kicsit alulról? Nos kérdésem hogy mitévő legyek hogyha a kúp tól se leszek tünetmentes? Mit javasol? Ez Ön szerint is aranyér? Mert kicsit félek nem akarom hogy nagy bajom legyen..

         

        Várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben a fenti kezelésre a panaszok nem csökkenek további vizsgálat szükséges. Első lépésként a végbél ujjal történő vizsgálata elengedhetetlen. Keressen fel sebészeti szakrendelést, mivel ezt nem szabad elmulasztani. Itt pontosan meg tudják ítélni, hogy szükséges-e további kivizsgálás. Az aranyér a legvalószínűbb, de egyéb, ritkábban előforduló eltéréseket is ki kell zárni.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-18 18:10:03; Megválaszolva: 2010. február 18., 18:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: