• Menstruáció során fellépő végbél fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor/-Nő! Sajnos egy pár hónapja a menstruációk során fellépő erős végbél fájdalmam van. Nem folyamatosan, de elég sűrűn nyilaló érzést érzek, ha ülök- ha állok. Az ülésnél sokszor kellemetlen poziciót váltanom. Szexuális együtt létnél nem érzek fájdalmat. S a wc-n- pisilés közben sincs fájdalmam, de amint "nagy" vécéznem kell, akkor elég nehézkesen sikerül, fogszorítva sikerül. Menstruáció elmúlásával a fájdalmaim is megszűnnek. Nem tudom mi lehet a gond, olvastam egy betegségről: endometriosis? Ön mire gondol? Köszönöm a válaszát és segítségét. Gebo

        WEBBeteg szakértő válasza a végbélfájdalom témában

        Kedves Gebo!

        Valóban felmerül endometriosis lehetősége, keressen fel proktológiai szakrendelést, egy végbéltükrözés javasolt.


        Kérdés: 2010-02-13 21:42:08; Megválaszolva: 2010. február 13., 21:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: