• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        anyagcsere zavarok (rendszertelen, néha szorulás), vizelés után csepegés (nem sok, de zavaró), lepedékes nyelv és gyomor bántalmak. ez így kb. egyszerre jelentkezett, kérem segítsen!

        WEBBeteg szakértő válasza a emésztőszervi panasz témában

        Kedves Kérdező!

        Emésztőszervi panaszait okozhatja a helytelen táplálkozás és életmód, a stressz és ezek együtt. Figyeljen oda arra, hogy bőven fogyasszon rostot és folyadékot (szénsavmentes ásványvizet), probiotikumot, kerülje az egyszerű szénhidrátokat és a zsíros ételeket. Egyen lassan, naponta 5-ször, alaposan rágja meg az étlet. Mozogjon rendszeresen. Nem írja az életkort, de a vizeletcsepegés lehet prosztatprobléma jele is, emiatt javasolt uológust felkeresnie.


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-13 14:41:18; Megválaszolva: 2010. február 13., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: