Hirdetés
      • ULTRAHANG/HASI

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő   Köszönöm egyértelmű válaszát. Erre én is gyanakodtam, mert vannak ilyenirányú fájdalmaim. Csak azt szeretném megkérdezni, ha hasi ultra- hangon is voltam, akkor miért az az eredmény: hogy a hepar kissé a jobb bordaív alá  ér,  szerkezetileg ép........ezen lelet birtokában a háziorvosom legyinteni fog/ismerve/, hogy ah az a fránya kemoterápia.Tehát házi orvosi javaslat alapján nem juthatok el belgy. kivizsgálásra. Mégegyszer köszönöm válaszát jelige most mit csináljak?      aranykata

        WEBBeteg szakértő válasza a máj témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az ultrahang valóban megerősíti a májproblémát. Mind a dagantos, mind a mozgásszervi, mind a haematológiai betegségek ellenőrzését célszerű szakrendeléseken végezni. Ezekre kérjen beutalót, ahol a májfunkciós problémákat is tudják orvosolni, vagy tovább küldeni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 21:33:11; Megválaszolva: 2010. február 09., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: