Hirdetés
      • Alkohol, Gyomor

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Úr/NŐ

        Én 23 éves fiu vagyok.És azaal a problémával fordulnák önökhöz hogy, már vagy pár napja émelygek és ha eszek kaját egy idő után kijön belőlem.

        A mindennapom ugy kezdődik, hogy megszoktam inni 2 deci bort meg egy 3 centes konyakot reggeli előtt hogy,   legyen étvágyam.Nah ez volt is nagyon sokat etteem és híztam is.58kg-70kgra.Délután fél liter bort meg 2felest ittam meg.Estére volt étvágyam és etteem.Lefekvés előtt xanaxot vettem be és elaludtam.Ez így ment 2 hónapig most már az alkohol se esik jol csak iszom nehogy elvonásim legyen vérköpés is volt már.

        Persze reggelnte. Azt szeretném megkérdezni, hogy nem e az alkohol meg a gyógyszer tette -e tönkre a gyomromat. Mert fájni nem fáj csak néhaa beleszúrogat.

        Amugy a leesett vércukor ugyanolyan tünet mint az elvonássi tünet?

        A  mai nap már az alkohol se hoz étvágyat inkább hányingert meg hányást:(

        Ilyenkor mitévő legyek??

         

        WEBBeteg szakértő válasza a alkoholfogyasztás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt probléma az alkolhol okozta krónikus gyomorártalom következménye. A vérzés súlyos probléma jele lehet. Mihamarabb kérje gasztroeneterológus és pszichiáter segítségét mielőtt még késő lesz. A leírt helyzetet aggasztónak találom. Kérje családja és háziorvosa segítségét!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-08 21:11:30; Megválaszolva: 2010. február 08., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: