• axiális hiatus hernia ( válaszra ismét kérdés )

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktor Úr!

        Köszönöm válaszát, kicsit el is gondolkodtatott. Létezik, hogy egy ilyen jellegű betegség ennyire tünetmentessé váljon ennyi idő után, és ez a probléma maradjon vissza, amit már leírtam? Vagy nincs is összefüggés? Az előfordulhat, hogy nem volt tökéletes a diagnózis? 18 évesen amikor diagnosztizálták nálam a betegséget - endoscoppal, és kontrasztos gyomor rtg.-vel - komoly tünetek miatt küldtek el ezekre a vizsgálatokra: szinte minden éjjel hányás, émelygés heteken keresztül, ami miatt már a nyelőcső is károsodott ( gyull. ). Ezek után aludtam kissé megemelt párnával, figyeltem az étkezésekre, azóta egyáltalán nem iszom semmilyen szénsavas italt, próbálok kevésbé idegeskedni. Létezhet, hogy ennyit javuljak, vissza lehet esni? Bár én a jelenlegi tüneteimet is nagyon kellemetlennek érzem, ha jól emlékszem az előzőekben nem írtam le, hogy gyakran akkor jelentkeznek a tüneteim ha sokáig ülök ( kissé görnyedten ami a hasat nyomja ) gép előtt vagy íróasztalnál, ilyenkor a rekeszizom vonalában, elég magasan a mellüreg felé érzek feszítő fájdalmat, ilyenkor a nagy levegővétel is fájdalmas. Ezen tünetek miatt aggódom, hogy mi lesz terhesség alatt, amikor a baba józan eszem szerint méginkább nyomást gyakorol majd felfelé, tudok azon majd valahogy enyhíteni? A készítményt amit javasolt, ki fogom próbálni. Ismét köszönöm válaszát: M.G.

        WEBBeteg szakértő válasza a rekeszsérv témában



        Kérdés: 2010-02-01 11:16:21; Megválaszolva: 2010. február 01., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció