• Emésztési problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A férjemet utóbbi idöben gyakori büfögés kínozza. És puffadást is gyakrabban érez.

        A kezelöorvosa gyógyszereket ír fel neki. Amíg szedi picit jobb az álapota, aztán újra elöjön a probléma.

        Bazedovra is szed gyógyszert: Eutyrox-ot

        Mit javasol? Estleg hogyan táplálkozzon?

        Köszönöm!     Tiszteletel!

        WEBBeteg szakértő válasza a puffadás témában

        Kedves Kérdező!

        A puffadás hátterében először táplálkozási hibát keresünk. Figyeljen oda az egyszerű szénhidrátok kerülésére, a bő folyadékfogyasztásra, a rendszeres pre- és probiotikumfogyasztásra. Ne egyen puffasztó ételeket, evés közben ne beszéljen, és ne rágózzon.

        Egy ilyen diétával néhány hét alatt rendeződnie kell a puffadásnak, ha nincs egyéb ok a háttérben.Ha mégsem javul, írjon vissza nyugodtan és tovább gondolkodunk!


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-02-01 08:52:36; Megválaszolva: 2010. február 01., 08:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.