• Emésztési probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        30 éves nő vagyok. Több mint fél éve emésztési problémával küzdök. Más okra nem tudok gondolni, mint a fogamzásgátló tabletta elhagyása.

        10 évig szedtem, és tavaly júniusban hagytam abba. Azalatt minden nap volt székletem, most pedig egy hétig semmi.

        Kénytelen vagyok szűztea kapszulát szedni (naponta egyet, és nem akartam más mesterségeset), hogy naponta legyen székletem.

        Egészségesen étkezem, és rendszeresen sportolok is.

        Sajnos a menstruációm sem jelentkezett június óta.

        Ön szerint mit tehetek? Mi áll a háttérben?

        Nem szeretnék kapszulán élni mindig.

        WEBBeteg szakértő válasza a székrekedés témában

        Kedves Kérdező!

        Részletesen át kellene nézni az étrendjét ahhoz, hogy pontosan meg tudjuk mondani, hogy hol a hiba. Amire érdemes odafigyelnie, az a bő folyadékfogyasztás, rendszeres probiotikumfogyasztás, lehetőleg a péksüteményeket kerülje, fogyasszon bőven rostot és rendszereesen mozogjon.


        Kérdés: 2010-01-31 20:50:12; Megválaszolva: 2010. január 31., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor/Doktornő! Másfél éve ellehetetleníti az életemet az állandó gyomorfájdalom/mellkasfájdalom, rányomja a bélyegét a családi életre, munkára, szabadidōre. Háziorvos, sűrgősségi osztály, többszöri hasi ultrahang, többszöri...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.