• Gyomor rekeszizom serv

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Nálam regisztráltak a tukrozésen rekeszizom servet. A gyomor benyomodik a mellkasomba a résen keresztul. Az orvosom irt tablettat és azt mondta, hogy muteni nem lehet, csak rosszabodhat és hogy rákot nem lehet kapni tole. A kérdésem az, hogy tényleg igaz amit mondott? És a sérv mellet van még Helicobakter pylorim. Mennyire befolyásolják egymást? Várom válaszát és koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a rekeszsérv témában

        Tisztelt Kérdező!

        A műtéti korrekció szükségességét ennyi információból nem lehet megmondani. Első lépés a Halicobacter pylori kezelése és az életmódváltás. A táplákozás és életvitel változtatása nélkül, kizárólag a gyógyszeres kezelés nem tud tartós sikert elérni. A sérv jelenlét önmagában nem jelent műtétet.


        Kérdés: 2010-02-01 22:09:37; Megválaszolva: 2010. február 01., 22:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: