Mi a teendőm?

Tisztelt Dr.Úr/Nő! Vérvizsg.-om eredménye jó, kiv.: GPT: 46 U/l Gamma-GT: 63 U/l Alkalikus foszfatáz: 317 U/l Ezek csillagosak. A körzetim azt mondja vmi van a májjal, de nem vészes. Utánanéztem, sokminden okozhatja, alkoholt nem iszom:) Mit tegyek? 39 éves csak Elevitet 2 naponta (gyógyszert nem) szedő Nő. Köszönöm. Tina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza májfunkció témában

Kedves Tina!

Laborja nem ad okot komolyabb aggodalomra, egy hasi ultrahangot javasolt végezni, illetve ha ez negatív, néhány hónap múlva a vérvételt megismételni. Amennyiben ön terhes (az Elevit miatt gondolom) , feltétlenül tájékoztassa szülészorvosát, mert ebben az esetben gyakrabban követni kell a májfunkciót.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. november 18., 21:51; Megválaszolva: 2009. november 18., 21:51
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomorszáj feletti nyomás érzés
Gyomor problémák
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?
Merckformin XR