Labor eredmény

Kedves dr.Úr/Hölgy! 39 éves férfi vagyok azzal a kérdésel fordulok önhöz, hogy az utóbbi labor vizsgálatom ami októberben volt a következő eredmények lettek húgysav 499, albumin54, össkoleszterin6.6, GPT74, GGT207az APTI beteg és a Trombin idő beteg-hez pedig FIGYELEM van írva. Az utóbbi két évben a májfunkcióm magas hegesztőként dolgozom vegyi anyagokat (festékes) hegesztettem többek között, általában védő felszerelés nélkül.Kérdésem hogyan lehetne ellérni a májfunkció normálértékét? Mit tudnának javasolni? Köszönöm A.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza májfunkció témában

Tisztelt Kérdező!

A leírt húgysav szint és májfunkciós eltérések mindenképpen további kivizsgálást és kezelést igényelnek. Keressen fel hepatológiai-belgyógyászati szakrendelést. A vegyi anyagok évek alatt vissza nem fordítható károsodást tudnak okozni. A védőfelszerelés rendkívül fontos. További kivizsgálás szükséges, hiszen valóban a normális májfunkció nagyon fontos, de az okok részletes kivizsgálása nélkül nem lehetséges.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. november 17., 20:45; Megválaszolva: 2009. november 17., 20:45
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Fájdalom a jobb felhasban
Savcsökkentő szedése
Székletürítési problémák...
Epekő bontás
Baba gyógyszer mellett