Nőgyógyászati műtét szövődménye vastagbélgyulladás

Tisztelt Orvos Szakértő!

Tavasszal nőgyógyászati műtétem egyik szövődményeként vastagbélgyulladást kaptam. Már több, mint féléve jól vagyok, de napi 2 x1 Salazopyrint kell szednem. Tanácstalan vagyok, beoltassam-e magam a H1N1 elleni védőoltással. Jár-e a védőoltás számomra különleges rizikóval? Vagy éppen ajánlatos?

Válaszát előre köszönöm!

Katalin

 

Dr. Csuth Ágnes válasza influenza témában

Tisztelt Kérdező!

Az Ön esetében is nyugodtan alkalmazható a védőoltás. Nincs szó az Ön esetében emelkedett rizikóról.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. november 08., 09:47; Megválaszolva: 2009. november 08., 09:47
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Érdeklődés
Tisztelt Doktor Úr! Colonoskópiás vizsgálaton voltam és ezt a szövettani eredményt kaptam. Szeretném kérdezni és értelmezni, hogy mit...
Széklet kérdés
Tisztelt Doktor Úr! Tegnapi napon nehezen székeltem, a papíron kis piros rész volt, hasonló állagú mint a széklet. A mai napon reggel a...
Gyomorgyulladás
Üdvözlöm Doktor Úr! Szeretném a segítségét kérni abban,hogy a gyomor biopszia leletemnek milyen eredménye lett? Rosszat jelent a számomra,és ha...
Barrett-15
Tisztelt Cím! Az alábbi lelet 9 hónapja készült gyomortükrözés kapcsán. Kérdésemre akkor azt mondta az orvosom, hogy a Barrett nyálkahártyával...
Gyakori emésztési problémák
Tisztelt Doktor Úr! Panaszaim több, mint egy éve kezdődtek, de az elmúlt pár hónapban fokozódtak. Az emésztésem mindig jó volt, székletem...