Aranyeres probléma?

Jó napot kívánok! Én egy 34éves családanya vagyok. A ma reggeli székletemben nagy mennyiségű vörös színű vér volt. Mivel kb fél éve volt egy kicsi aranyér vérzésem, van itthon detralex tabletta.Ezt most 3X2 mennyiségben elkezdtem szedni.Ön szerint mit csináljak? Ha elmúlik ettől a tablettától, attól lehet e más, komolyabb problémára gondolni? Nagyon aggódom, mivel a családunkban több személynél-többek között 3éve műtöttek kezdődő méhnyakrákkal- előfordult rákos betegség (kemo, sugárkezelés...halálesetek) . Várom mielőbbi válaszát

Dr. Csuth Ágnes válasza aranyér témában

Tisztelt Kérdező!

 

A Detralex tabletta elkezdése jó választás. Mellette helyileg is használjon kúpot, kenőcsőt. Amennyiben 48 órán túl is észlelei a vérzést a végbélnyílásból mindenképpen keressen fel egy proctológiai szakrendelést, vagy sebészeti szakrendelést. Ha panaszai megszüntek, a vizsgálat abban az esetben is szükséges belátható időn belül.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. augusztus 07., 10:12 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 07., 10:12
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Belső aranyér vagy korai stádiumú...
Tisztelt Doktornő! Körülbelül 2 éve megváltozott a székletem a normálisról a kisebb nagyobb bogyószerűre. Próbáltam már többet inni napi 3-4...
Aranyeres csomó
Belgyógyászati kérdés
Van aggódni valóm?
Aranyér, puffadás, szélgörcs