Borsónyi dudor 2.

Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Nagyon szépen köszönöm a gyors segítségét! Nagyon megnyugtatott a válasza! Voltam ma belgyógyásznál aki megvizsgált, aranyerem van, ahogy Ön is írta nekem! Detralex-et írt (Reflux mellett szedhető azt mondta) 2*2-őt 1 hétig majd 2*1-et két hétig. Mellé Aurobin krémet kell 1 hónapig használnom reggel-este és 1 hétig kammillás fürdő. Ön írta nekem, hogy először szedjek 3*2-szemet és 4 naponta csökkentsem. Ajánlja, hogy 3 szemmel kezdjem? A Mastu forte jobban hat az Aurobinnál? Ön melyiket ajánlja, mert olvastam a tájékoztatón, hogy hosszú távon (nem tudom mennyi időre gondolhatnak) nem szabad az Aurobint használni?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza aranyér témában

Kedves Kérdező!

Az Aurobin és a Mastu közötti választás egyéni megítélés kérdése (mindkettő kombinált készítmény) . A hosszú távú használatot azért tiltják, mert a hosszan fennálló panaszok mögött gyakran más betegség húzódik meg, nem csak egyszer aranyeresség. A Detralex-et én az előző válaszban leírtaknak megfelelő dozírozásban ajánlom.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 30., 13:31; Megválaszolva: 2009. július 30., 13:31
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Belgyógyászati kérdés
Van aggódni valóm?
Aranyér, puffadás, szélgörcs
Kis csomó a végbélben
Véres széklet az aranyér miatt...