Javulás

Jó napot! Írtam már önöknek Betegség és Gyógyulás alcímen! A betegségem nem javúlt semmit 1 év alatt! Úgy döntöttem hogy felkeresek egy másik kórházat! Így is volt kb 9 napja! Elmondtam hogy mi a panaszom: Hasmenés, hasi fájdalom, naponta töbszöri wc-re menetel! Egyből gyomortükrözést csínáltak, majd hasi ultrahang, vérvétel, vízeletminta! Azt mondta az orvos hogy semmi baja a gyomromnak, a vérem renben van minden! Azt mondta hogyha a végére akarok járni akkor csínáljunk egy vastagbél tükrözést! Megcsínállta, hát elég kellemetlen volt és szövettant is vett, de csak később lesz meg az eredménye! Azt mondta hogy a vastagbél és vékonybél van begyulladva! Írt fel Salofalk 250 mg tablettát! Kb 5 napja szedem de nagy javulás van! Már csak akkor fáj a hasam amíg nem megyek el a wc-re! De nem mindig. Azt szeretném kérdezni hogy ilyen hamar várható javulás? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hasmenés témában

Kedves Kérdező!

Ha gyulladásos bélbetegség (colitis ulcerosa, Mo. Crohn) okozza tartós hasmenését, a javulás a megfelelő terápia mellett ilyen gyors. További terápiás változtatás a szövettani eredmény függvényében várható.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 29., 10:08; Megválaszolva: 2009. július 29., 10:08
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Gyomorszáj feletti nyomás érzés
Gyomor problémák
18 Lipáz ertèk
Meddig tartson a probiotikum kúra?