Mi lehet a bajom?

Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kényes problémával fordulnék Önhöz, hogy kb. 1 hete sárgás barna a székletem, meglehetősen világos, ezelőtt mindig sötét volt. A hasam nem fáj és hasmenésem sincs. Továbbá kb. 2 hete csináltattam teljes vérképet és két értéket kivéve, minden rendben volt (sgot asat: 61, koleszterin: 5, 3) . Az igazat megvallva kicsit hipochonder vagyok és ezért jobban figyelek mindenre ami az egészségemmel kapcsolatos. Várom mielőbbi válaszát, üdvözlettel: Viktor (23 éves)

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza széklet témában

Kedves Kérdező!

Ha a széklet színe sárgásbarna, az normális (csak az egészen világos-szürke illetve a szurokfekete kóros) . A két kiemelt laborérték épp a normális felő határán van, ha az egyéb paraméterek rendezettek, aggodalomra semmi ok. (egy szélesebb laborvizsgálati panelben egy emelkedett érték még a statisztikai szórásba is belefér) . Javaslom, tartson cholesterin- és zsírszegény diétát, mozogjon rendszeresen, majd 3 hónap múlva kontrollálják meg a laborértékeket.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Kérdés: 2009. július 14., 23:03; Megválaszolva: 2009. július 14., 23:03
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...