Tejallergia

16 éves láyn vagyok és azt szeretném megtudni, hogy menniyre megbízható a biorezonanciás ételallergia szűrése. Nemrég tudtam emg ien szűrés után, hogy tejallergiám van és a fehér liszt határértéken. Fél éve vannak erős alhasi fájdalmamim és gyakran érzek szúró fájdalmat végbélnyílásomban. Hasam szinte állandóan kemény. Ezek a tünetek mind visszavezethetőek a tejallergiára?

Válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza tejcukor érzékenység témában

Kedves Kérdező!

A biorezonanciás vizsgálat jelenleg nem része a klasszikus nyugati medicinának, így véleményt mondani nem tudok róla. A lisztérzékenység (coeliakia) vérvétel során igazolható, a laktóz-érzékenység pedig laktóz-terhelés, illetve H2kilégzési teszt során diagnosztizálható. A tejcukor-érzékenység esetén laktóztartalmú ételek fogyasztását követően haspuffadás, élénk bélmozgások, hasmenés jelentkezik. A lisztérzékenység szintén járhat hasmenéssel, felszívódási zavarral (vashiányos vérszegénységgel, fehérjehiánnyal) .  A végbéltáji szúró érzés igazán egyik betegségnek sem részjelensége (aranyerességre, végbél-berepedésre utalhat) .

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 13., 13:13; Megválaszolva: 2009. július 13., 13:13
Kérdések és válaszok: Emésztőrendszeri megbetegedések
Emelkedett májértékek
Véres nyák
Mi lehet a baj
További vizsgálatok
Pfizer vakcina akut gyomorhurutra...